The making of shoot "Refined"

The making of shoot "Refined"

  • Locatie check
  • Fotograaf check
  • Styling check
  • Make-up artist check
  • Modellen check

Dinsdag 11 november 12u30 afspraak op een toplocatie. We komen als eerste aan en krijgen een rondleiding doorheen het fantastische pand van Line De Clercq & interieurarchitect Pieter Thooft. Een kamer wordt in gereedheid gebracht voor styling en make-up.

Roxanne gaat aan de slag en verzorgt de Make-up van Yana Stroobandt, Rian Stroobandt en - de voor gentenaars en hip-hop liefhebbers bekende - Azer.

Het weer zit (met uitzondering van de temperatuur) erg mee want we kunnen starten in de orangerie waar een prachtige lichtinval de juwelen van de nieuwe "Refined" collectie helemaal tot zijn recht doet komen. Fotograaf van dienst is Alexander Popelier.

Later op de dag gingen we over naar een avondshoot, om maar te zeggen dat de juwelen van Line Vanden Bogaerde, en in het bijzonder de juwelen uit de "Refined" collectie, bij elke gelegenheid passen.

We doen hier inderdaad nogal aan name-dropping maar jong creatieven die nog eens ondernemend en behulpzaam zijn plaatsen we maar al te graag in de kijker, rest ons nog te melden. Super bedankt Line, Pieter, Roxanne, Yana, Rian, Tim, Sydney & Alex.